4.9
4.9/5
Één van onze projecten

Pokémon Charizard Kaart op muur

In een recent opwindend project voor Nathalie’s zoontje hebben we de passie voor Pokémon tot leven gebracht met een indrukwekkende muurprint van Charizard X. Deze print, perfect passend bij de wensen van een jonge Pokémon fan, vormt nu het pronkstuk van zijn kamer.

Het Ontwerp: Oorspronkelijk was de afbeelding van Charizard X vierkant. We hebben het ontwerp echter aangepast om een meer dynamische en boeiende scène te creëren. De rotsen en de vleugel van Charizard X zijn uitgebreid in de breedte, waardoor harde rechte lijnen aan de zijkanten werden geëlimineerd. Dit zorgt voor een naadloze integratie van de print op de zwarte muur.

Technische Uitvoering: De print is gerealiseerd op een groot formaat van 250 cm breed en 190 cm hoog. Onze geavanceerde printer werd speciaal ingesteld om onder de afbeelding een witte laag te printen, wat resulteerde in heldere, levendige kleuren die prachtig afsteken tegen de donkere achtergrond.

Het eindresultaat is een adembenemende muurprint die niet alleen de kamer van Nathalie’s zoontje transformeert, maar ook zijn enthousiasme voor zijn favoriete Pokémon tot nieuwe hoogten brengt. Zijn trots op deze unieke muurdecoratie is een prachtige bevestiging van onze missie om gepersonaliseerde en inspirerende ruimtes te creëren.

Bestel nu direct je unieke Muurprint! 🤩

× Stuur een WhatsApp bericht