4.9
4.9/5

Wij helpen je graag met je creatieve project!

Inspiratie nodig of op zoek naar uniek materiaal? Wij zetten op een rijtje waar het team van Muurprint je mee kan helpen!

In elke stap van het creatieve proces betrokken! 🤝

Muurprint gaat verder dan alleen het printen van je afbeeldingen. Soms wil je een afbeelding wat bewerkt hebben, wil je dat er meegedacht wordt over de grote of wil je je ideeën met ons bespreken. In elke stap van dit creatieve proces staan wij voor je klaar.

Wil je een foto van je kinderen in een afbeeldingen verwerken of een afbeeldingen precies op maat laten maken voor je muurprint? Wij helpen je graag verder en kunnen buiten het meedenken ook grafisch je wensen verwerken.

Wil je bepaalde elementen uit een afbeeldingen verwijderen, vanwege het formaat (of andere reden), dat kan! Ook kunnen wij minder scherpe afbeeldingen opschalen of uiteraard formaten wijzigen.

Op diverse bekende websites kun je ontzettend mooi stockmateriaal vinden. Maar wij kennen ook minder bekende websites met unieke materialen. Wij adviseren je graag.

Het start met een idee! 💡

We bespreken je ideeën, wensen en de mogelijkheden om zo tot een uniek en gepersonaliseerd ontwerp te komen dat perfect aansluit bij je ruimte en stijl. Al een keuze gemaakt? Bereken dan direct je prijs en start de ervaring!

Muurprint Hoe werkt het?
Muurprint Hoe werkt het?

Snelle en Nauwkeurige Realisatie 🌪

Na het ontwerp samen bepaald te hebben zorgt onze geavanceerde muurprinter voor een snelle en nauwkeurige realisatie van je muurprint. Onze printer is in staat om tot wel 4 meter hoog en oneindig breed te printen met ongelofelijke definitie en scherpte en staat klaar in slechts 5 minuten!

Milieuvriendelijk en Veilig ♻

We zorgen niet alleen voor een indrukwekkende print, maar ook voor een milieuvriendelijke en veilige installatie. Onze inkt is EU gecertificeerd en we gebruiken geen schadelijke oplosmiddelen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe muurprint, wetende dat het veilig en verantwoord is gerealiseerd.

Muurprint Hoe werkt het?

Stockmateriaal

Shutterstock.com

Shutterstock heeft alles wat je maar kunt bedenken Wat je ook zoekt, je vindt het bij Shutterstock. Premium content, gebruiksvriendelijke ontwerptools en AI-innovatie, allemaal binnen handbereik.

Stockphotos.com

Stockphotos.com is een bescheiden website die speciaal gericht is op kleine en middelgrote bedrijven. Het bedrijf is ontwikkeld door een team van specialisten die een jarenlange ervaring hebben in de sector voor stockmedia. Stockphotos.com heeft meer dan 9 miljoen rechtenvrije beelden die met betaalbare flexibele abonnementen en pakketten kunnen worden gedownload. Wij zijn van mening dat dit een van de beste stockfoto websites is, perfect voor onder andere blogposts en sociale media.

Adobestock.com

Laat je creativiteit de vrije loop met stockafbeeldingen, stockvideo’s, stockfoto’s en meer. Kies uit flexibele lidmaatschappen of pakketten met tegoeden voor losse aankopen waarmee je royaltyvrije stockfoto’s, -video’s, -sjablonen en meer kunt downloaden, dan alles binnen hetzelfde lidmaatschap.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over onze muurprints? Duik dan in onze veelgestelde vragen sectie! Van het creatieve proces tot de installatie, we hebben de informatie die je zoekt. 🥸 Antwoord toch niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op.

De snelheid varieert – afhankelijk van de gekozen kwaliteit en resolutie – tussen ongeveer 2 en bijna 16 vierkante meter per uur.

100%! Onze muurprints worden gemaakt met EU gecertificeerde inkt. We gebruiken alleen hoogwaardige, oplosmiddelvrije UV-inkt die direct uithardt, waardoor er geen schadelijke dampen vrijkomen. Creëer een veilige en prachtige omgeving voor kinderen en volwassenen. Of het nu in een winkel, kantoor of kinderkamer is, onze prints voldoen aan alle veiligheidsnormen en kwaliteitseisen.

Zeker! Op glas kun je dit doen met een keramische kookplaatschraper of een scheermesje. In andere gevallen kan een print altijd overgeschilderd worden met twee of drie lagen. Alleen op hout moet er geschuurd worden, of – zoals bij metaal of beton – moet er gebruik gemaakt worden van zandstralen.

Wij gebruiken een zeer resistente, op kunststof lijkende UV-inkt die onmiddellijk uithardt onder de geïntegreerde UV-uithardingslampen en kan worden gebruikt op bijna alle ondergronden. Zo kunnen pleisterwerk, behang, hout, baksteen, latexverf, steen, klinker, kunststof, metaal, glas, de meeste tegels en vele andere materialen probleemloos worden bedrukt.

Zelfs natuursteen, klinkers of ruw pleisterwerk kunnen probleemloos worden bedrukt tot een contourdiepte van ongeveer 10 mm.

Ja, er is een nivelleersysteem in de achteras dat oneffenheden in de vloer compenseert. Daarnaast zijn er lasersensoren geïnstalleerd die oneffenheden in de wand tot 10 cm (3,3″) in real-time detecteren. De printkop beweegt dus continu en automatisch heen en weer, afhankelijk van het wandoppervlak.

Je kunt vrijwel elke grafiek, schets, afbeelding, logo of tekst printen!

Dus AI, EPS, TIF, PNG, JPG, BMP bestanden zijn over het algemeen geen probleem! Met grafische software zoals “Photoshop”, “Gimp” of “Affinity Photo” kunnen je motieven snel en heel gemakkelijk worden voorbereid voor printen onder Windows of MacOS.

Zelfs zeer kleine teksten en gekleurde logo’s naast en op deuren en in gangen zijn mogelijk. Daarom is het apparaat ook een ideale signaleringsoplossing voor bedrijven, scholen of in ziekenhuizen, hotels, musea en vele andere faciliteiten.

Zelfs kunstwerken op papier zijn perfect te printen! Met een eenvoudige flatbedscanner hebben we al fantastische resultaten behaald door te scannen op de hoogste resolutie. Het verwerken en printen van oude originelen, kaarten, tekeningen, ansichtkaarten, schetsen, foto’s of schilderijen werkt perfect en de resultaten zijn absoluut indrukwekkend. Dus het is slechts een paar klikken van elk kunstwerk op papier naar oversized kunstwerk op de muur!

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

× Stuur een WhatsApp bericht