4.9
4.9/5
Muurprint

Verander elk oppervlak in een kunstwerk!

Breng je muren tot leven! Onze geavanceerde muurprinter transformeert jouw ruimte met levendige prints en strakke ontwerpen. Ontdek de magie van Muurprint. ✨
4.9
4.9/5

Lees alle reviews op Google

Muurprint

Print jouw idee eenvoudig op de muur. 💡

Geef je woonruimte een uniek tintje met persoonlijke muurprints en kunstwerken die speciaal voor jou zijn ontworpen. Versier je muren in woon-, slaap- of babykamer met iets unieks!

Meer dan 500 mensen gingen je voor! 🙌

Met Muurprint.nl is elk oppervlak een canvas. Van muren en glas tot hout en metaal, wij toveren elke ruimte om tot een uniek kunstwerk. Of je woonkamer, keuken of kinderkamer een persoonlijk tintje wilt geven of je garage wilt omtoveren, onze prints zijn een uitdrukking van je unieke stijl en visie!

Adriana

Bij Adriana’s woning hebben wij onlangs twee op maat gemaakte kunstwerken gerealiseerd die direct op de muur zijn geprint.

Familie Nijenhuis

Je garage oppimpen? Geweldig idee! Voor familie Nijenhuis is hun garage niet meer hetzelfde!

Familie Oosterwolde

Meer artistiek aangelegd? Zoek unieke en kunstzinnige stockfoto’s of ga zelf aan de slag en tover je muur om tot een waar kunstwerk.

Bestel nu direct je unieke Muurprint! 🤩

Een groenere wereld begint bij je muur! 🍀

Bij MuurPrint streven we naar duurzaamheid in alles wat we doen. Onze verticale muurprinters zijn ontworpen met een focus op energie-efficiëntie en minimaliseren van afval. We gebruiken alleen hoogwaardige, oplosmiddelvrije UV-inkt die direct uithardt, waardoor er geen schadelijke dampen vrijkomen. Zo zetten we ons in voor een groenere toekomst voor alle klanten en het milieu. Kies met een gerust hart voor onze muurprints, wetende dat ze veilig zijn voor zowel kinderkamers als professionele ruimtes. 

Start je unieke Muurprint ervaring!

We bespreken je ideeën, wensen en de mogelijkheden om zo tot een uniek en gepersonaliseerd ontwerp te komen dat perfect aansluit bij je ruimte en stijl. Al een keuze gemaakt? Bereken dan direct je prijs en start de ervaring!

Snelle en Nauwkeurige Realisatie

Na goedkeuring van het ontwerp zorgt onze geavanceerde muurprinter voor een snelle en nauwkeurige realisatie van je muurprint. Onze printer is in staat om tot wel 4 meter hoog en oneindig breed te printen met ongelofelijke definitie en scherpte en staat klaar in slechts 5 minuten!

Milieuvriendelijk en Veilig

We zorgen niet alleen voor een indrukwekkende print, maar ook voor een milieuvriendelijke en veilige installatie. Onze inkt is EU gecertificeerd en we gebruiken geen schadelijke oplosmiddelen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe muurprint, wetende dat het veilig en verantwoord is gerealiseerd.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over onze muurprints? Duik dan in onze veelgestelde vragen sectie! Van het creatieve proces tot de installatie, we hebben de informatie die je zoekt. 🥸 Antwoord toch niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op.

De snelheid varieert – afhankelijk van de gekozen kwaliteit en resolutie – tussen ongeveer 2 en bijna 16 vierkante meter per uur.

100%! Onze muurprints worden gemaakt met EU gecertificeerde inkt. We gebruiken alleen hoogwaardige, oplosmiddelvrije UV-inkt die direct uithardt, waardoor er geen schadelijke dampen vrijkomen. Creëer een veilige en prachtige omgeving voor kinderen en volwassenen. Of het nu in een winkel, kantoor of kinderkamer is, onze prints voldoen aan alle veiligheidsnormen en kwaliteitseisen.

Zeker! Op glas kun je dit doen met een keramische kookplaatschraper of een scheermesje. In andere gevallen kan een print altijd overgeschilderd worden met twee of drie lagen. Alleen op hout moet er geschuurd worden, of – zoals bij metaal of beton – moet er gebruik gemaakt worden van zandstralen.

Wij gebruiken een zeer resistente, op kunststof lijkende UV-inkt die onmiddellijk uithardt onder de geïntegreerde UV-uithardingslampen en kan worden gebruikt op bijna alle ondergronden. Zo kunnen pleisterwerk, behang, hout, baksteen, latexverf, steen, klinker, kunststof, metaal, glas, de meeste tegels en vele andere materialen probleemloos worden bedrukt.

Zelfs natuursteen, klinkers of ruw pleisterwerk kunnen probleemloos worden bedrukt tot een contourdiepte van ongeveer 10 mm.

Ja, er is een nivelleersysteem in de achteras dat oneffenheden in de vloer compenseert. Daarnaast zijn er lasersensoren geïnstalleerd die oneffenheden in de wand tot 10 cm (3,3″) in real-time detecteren. De printkop beweegt dus continu en automatisch heen en weer, afhankelijk van het wandoppervlak.

Je kunt vrijwel elke grafiek, schets, afbeelding, logo of tekst printen!

Dus AI, EPS, TIF, PNG, JPG, BMP bestanden zijn over het algemeen geen probleem! Met grafische software zoals “Photoshop”, “Gimp” of “Affinity Photo” kunnen je motieven snel en heel gemakkelijk worden voorbereid voor printen onder Windows of MacOS.

Zelfs zeer kleine teksten en gekleurde logo’s naast en op deuren en in gangen zijn mogelijk. Daarom is het apparaat ook een ideale signaleringsoplossing voor bedrijven, scholen of in ziekenhuizen, hotels, musea en vele andere faciliteiten.

Zelfs kunstwerken op papier zijn perfect te printen! Met een eenvoudige flatbedscanner hebben we al fantastische resultaten behaald door te scannen op de hoogste resolutie. Het verwerken en printen van oude originelen, kaarten, tekeningen, ansichtkaarten, schetsen, foto’s of schilderijen werkt perfect en de resultaten zijn absoluut indrukwekkend. Dus het is slechts een paar klikken van elk kunstwerk op papier naar oversized kunstwerk op de muur!

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

× Stuur een WhatsApp bericht