4.9
4.9/5
Muurprint

Transformeer bedrijfsruimtes met prints!

Breng je muren tot leven! Onze geavanceerde robot transformeert jouw bedrijfsruimte met levendige prints en strakke ontwerpen. Ideaal voor branding, informatie of decoratie.

4.9
4.9/5

Lees alle reviews op Google

Geschikt voor branding, decoratie en informatie

Maak een statement in vergaderzalen, wachtruimtes en open kantoren. Onze prints combineren kunst met functionaliteit. 😍

Verander elk oppervlak in een kunstwerk! 🎨

Met Muurprint.nl is elk oppervlak een canvas. Van muren en glas tot hout en metaal, wij toveren elke ruimte om tot een uniek kunstwerk. Of je woonkamer, keuken of kinderkamer een persoonlijk tintje wilt geven of je bedrijfsruimte wilt omtoveren, onze prints zijn een uitdrukking van je unieke stijl en visie!

Binnen- en buitenmuren

Upgrade je woonkamer, vergaderruimte, babykamer of andere binnenruimte.

Hout

Versier houten delen met een unieke print. Wij printen op alle houten achtergronden.

Tegels

Versier je tegels met (huisstijl) uitingen op tegels.

Glas

Printen op glas, ideaal voor zakelijke toepassingen maar ook voor creatieve particulieren.

Beton

Geef saaie betonnen muren een toffe muurprint.

Schermafbeelding 2023-09-29 om 12.01.04
Video afspelen

De techniek achter de kunst 🎬

Detailrijk tot de laatste pixel! Ervaar de precisie en passie waarmee Muurprint elk ontwerp tot leven brengt. Duik dieper in het proces en zie hoe we van elke muur een meesterwerk maken.

👉 Joka Nederland

Bij de opening van een nieuwe vestiging in Rotterdam, zocht JOKA, een merk gespecialiseerd in woning- en projectinrichting, naar een unieke eyecatcher voor hun muur. Hoewel hun eerste keuze, een afbeelding van de Erasmusbrug, niet haalbaar was, hebben we samen een alternatief gevonden dat uitzonderlijke resultaten opleverde.

Na 21 uur non-stop printen, met korte rustmomenten in een stoel, was de indrukwekkende muurprint op tijd klaar voor de opening. De print, met een formaat van 3 meter hoog en 11 meter breed, vormt nu een adembenemende blikvanger in de nieuwe vestiging. Dit project illustreert onze toewijding om elk concept, hoe uitdagend ook, te vertalen naar een prachtig eindresultaat.

" Dit is dé eyecatcher van ons nieuwe pand. Het resultaat is niet normaal en echt verbluffend! "

👉 Gasthuis Jenesien

Bij Gasthuis Jenesien staat gastvrijheid centraal. Om gasten een unieke ervaring te bieden, heeft het hotel gekozen voor de kwalitatieve muurprints van Muurprint.nl. Elke kamer is getransformeerd met haarscherpe beelden, variërend van rustgevende natuurtaferelen tot stijlvolle abstracte designs. Deze visuele toevoeging geeft kamers een extra dimensie en zorgt ervoor dat bezoekers zich direct thuis voelen. Gasthuis Jenesien bewijst: met de juiste muurprints wordt elk verblijf een onvergetelijk avontuur.

" Gasten blijven maar complimenten geven over de prints. Dit is een fantastische investering geweest! "

Muurprint-Gasthuis-Jenesien-2
Muurprint-Gasthuis-Jenesien-2
Muurprint-Zakelijk

Start je unieke Muurprint ervaring!

We bespreken je ideeën, wensen en de mogelijkheden om zo tot een uniek en gepersonaliseerd ontwerp te komen dat perfect aansluit bij je ruimte en stijl. Al een keuze gemaakt? Bereken dan direct je prijs en start de ervaring!

Snelle en Nauwkeurige Realisatie

Na goedkeuring van het ontwerp zorgt onze geavanceerde muurprinter voor een snelle en nauwkeurige realisatie van je muurprint. Onze printer is in staat om tot wel 4 meter hoog en oneindig breed te printen met ongelofelijke definitie en scherpte en staat klaar in slechts 5 minuten!

Milieuvriendelijk en Veilig

We zorgen niet alleen voor een indrukwekkende print, maar ook voor een milieuvriendelijke en veilige installatie. Onze inkt is EU gecertificeerd en we gebruiken geen schadelijke oplosmiddelen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe muurprint, wetende dat het veilig en verantwoord is gerealiseerd.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over onze muurprints? Duik dan in onze veelgestelde vragen sectie! Van het creatieve proces tot de installatie, we hebben de informatie die je zoekt. 🥸 Antwoord toch niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op.

De snelheid varieert – afhankelijk van de gekozen kwaliteit en resolutie – tussen ongeveer 2 en bijna 16 vierkante meter per uur.

100%! Onze muurprints worden gemaakt met EU gecertificeerde inkt. We gebruiken alleen hoogwaardige, oplosmiddelvrije UV-inkt die direct uithardt, waardoor er geen schadelijke dampen vrijkomen. Creëer een veilige en prachtige omgeving voor kinderen en volwassenen. Of het nu in een winkel, kantoor of kinderkamer is, onze prints voldoen aan alle veiligheidsnormen en kwaliteitseisen.

Zeker! Op glas kun je dit doen met een keramische kookplaatschraper of een scheermesje. In andere gevallen kan een print altijd overgeschilderd worden met twee of drie lagen. Alleen op hout moet er geschuurd worden, of – zoals bij metaal of beton – moet er gebruik gemaakt worden van zandstralen.

Wij gebruiken een zeer resistente, op kunststof lijkende UV-inkt die onmiddellijk uithardt onder de geïntegreerde UV-uithardingslampen en kan worden gebruikt op bijna alle ondergronden. Zo kunnen pleisterwerk, behang, hout, baksteen, latexverf, steen, klinker, kunststof, metaal, glas, de meeste tegels en vele andere materialen probleemloos worden bedrukt.

Zelfs natuursteen, klinkers of ruw pleisterwerk kunnen probleemloos worden bedrukt tot een contourdiepte van ongeveer 10 mm.

Ja, er is een nivelleersysteem in de achteras dat oneffenheden in de vloer compenseert. Daarnaast zijn er lasersensoren geïnstalleerd die oneffenheden in de wand tot 10 cm (3,3″) in real-time detecteren. De printkop beweegt dus continu en automatisch heen en weer, afhankelijk van het wandoppervlak.

Je kunt vrijwel elke grafiek, schets, afbeelding, logo of tekst printen!

Dus AI, EPS, TIF, PNG, JPG, BMP bestanden zijn over het algemeen geen probleem! Met grafische software zoals “Photoshop”, “Gimp” of “Affinity Photo” kunnen je motieven snel en heel gemakkelijk worden voorbereid voor printen onder Windows of MacOS.

Zelfs zeer kleine teksten en gekleurde logo’s naast en op deuren en in gangen zijn mogelijk. Daarom is het apparaat ook een ideale signaleringsoplossing voor bedrijven, scholen of in ziekenhuizen, hotels, musea en vele andere faciliteiten.

Zelfs kunstwerken op papier zijn perfect te printen! Met een eenvoudige flatbedscanner hebben we al fantastische resultaten behaald door te scannen op de hoogste resolutie. Het verwerken en printen van oude originelen, kaarten, tekeningen, ansichtkaarten, schetsen, foto’s of schilderijen werkt perfect en de resultaten zijn absoluut indrukwekkend. Dus het is slechts een paar klikken van elk kunstwerk op papier naar oversized kunstwerk op de muur!

Je kunt vrijwel elk logo laten printen op elk gewenst oppervlak. Wij helpen je graag verder!

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Muurprint Fries Museum
Muurprint Fries Museum
Muurprint Fries Museum

👉 Fries Museum

Het Fries Museum, gelegen in het hart van Leeuwarden, staat bekend om zijn rijke collectie en de fascinerende verhalen die het vertelt over Friesland en haar geschiedenis. Om bezoekers nog dieper in deze verhalen te laten duiken, heeft het museum besloten een extra dimensie toe te voegen aan hun expositieruimtes: hoogwaardige muurprints van Muurprint.nl.

" Moderne techniek ontmoet historie. Van A- to Z een perfecte begeleiding vanuit het team van Muurprint en het resultaat is overweldigend! "