4.9
4.9/5
Één van onze projecten

Twee prints bij Restaurant Rodin

In samenwerking met Restaurant Rodin, een culinaire bestemming in Rotterdam bekend om zijn Franse keuken en diversiteit aan smaken, hebben we twee opmerkelijke muurprints gerealiseerd. Met gastvrijheid en service als speerpunten, draagt ons werk bij aan de unieke sfeer van het restaurant.

De Denker: De eerste afbeelding die we hebben geplaatst is een weergave van ‘De Denker’, het beroemde beeldhouwwerk van Auguste Rodin. Deze print brengt een stukje klassieke kunst in het restaurant en vormt een directe link naar de naam en inspiratiebron van het etablissement.

Zicht op de Keuken: De tweede afbeelding is een creatieve weergave van een gat in de muur, waardoor gasten zogenaamd een blik in de keuken kunnen werpen. Dit unieke ontwerp voegt een speels en verrassend element toe aan het interieur.

Beide prints zijn van hoge kwaliteit en zien er opmerkelijk realistisch uit, wat bijdraagt aan de sfeer en uitstraling van het restaurant. Het project bij Restaurant Rodin toont onze expertise in het leveren van op maat gemaakte, artistieke muurprints die niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook de unieke identiteit van een zaak versterken.

Meer informatie over Restaurant Rodin en hun culinaire aanbod is te vinden op hun website: www.rodinrotterdam.nl.

Bestel nu direct je unieke Muurprint! 🤩

× Stuur een WhatsApp bericht