4.9
4.9/5
Één van onze projecten

Muurprints in de babykamer met aanpassing

Voor Richella, die momenteel zwanger is van haar tweede kind, hebben we een speciaal project voltooid om de nieuwe babykamer te verrijken. Het doel was om een muurprint te creΓ«ren die het gezin symboliseert, passend bij de warme sfeer van de babykamer.

Aanpassing van de Afbeelding: Het oorspronkelijke ontwerp van de afbeelding bevatte drie welpjes. Om het ontwerp meer in lijn te brengen met het gezin van Richella, hebben we één van de welpjes uit de afbeelding verwijderd. Deze aanpassing maakte de afbeelding een perfecte weerspiegeling van Richella’s gezin.

Speciale Printtechniek: De aangepaste afbeelding is geprint op visgraatstructuur behang. Deze keuze gaf de muurprint een authentieke Afrikaanse uitstraling, passend bij de sfeer en inrichting van de babykamer. De afmeting van de print is 250 cm breed en 90 cm hoog, waardoor het kunstwerk een opvallende en liefdevolle toevoeging is aan de kamer.

We zijn trots op het resultaat: een muurprint die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een diepe persoonlijke betekenis heeft voor Richella en haar gezin.

Bestel nu direct je unieke Muurprint! 🀩

× Stuur een WhatsApp bericht